PTL logo

From: Cedma Santos (cedma.santos_at_[hidden])
Date: 2009-08-05 08:40:05


The error now is..
$make
Making all in MPIUtils
make[1]: Entering directory
`/home/cedma/HPE-dependencias/mpi.net-1.0.0/MPIUtils'
make[1]: Nothing to be done for `all'.
make[1]: Leaving directory
`/home/cedma/HPE-dependencias/mpi.net-1.0.0/MPIUtils'
Making all in MPI
make[1]: Entering directory `/home/cedma/HPE-dependencias/mpi.net-1.0.0/MPI'
/usr/bin/perl ./Unsafe.pl ./Unsafe.cs CustomUnsafe.cs cbridge.c
Cannot load Unsafe.cs input file CustomUnsafe.cs at ./Unsafe.pl line 168.
make[1]: *** [cbridge.c] Error 2
make[1]: Leaving directory `/home/cedma/HPE-dependencias/mpi.net-1.0.0/MPI'
make: *** [all-recursive] Error 1

The patch Unsafe.pl.patch is Unavailable. I don't have permissions for acess
the link.
Can you send for me?

On Tue, Aug 4, 2009 at 1:00 PM, <mpi.net-request_at_[hidden]> wrote:

> Send mpi.net mailing list submissions to
> mpi.net_at_[hidden]
>
> To subscribe or unsubscribe via the World Wide Web, visit
> http://www.osl.iu.edu/mailman/listinfo.cgi/mpi.net
> or, via email, send a message with subject or body 'help' to
> mpi.net-request_at_[hidden]
>
> You can reach the person managing the list at
> mpi.net-owner_at_[hidden]
>
> When replying, please edit your Subject line so it is more specific
> than "Re: Contents of mpi.net digest..."
>
>
> Today's Topics:
>
> 1. MPI.NET compilation problems under Linux (Cedma Santos)
> 2. Re: MPI.NET compilation problems under Linux (Ben Martin)
>
>
> ----------------------------------------------------------------------
>
> Message: 1
> Date: Mon, 3 Aug 2009 18:35:00 -0300
> From: Cedma Santos <cedma.santos_at_[hidden]>
> Subject: [MPI.NET] MPI.NET compilation problems under Linux
> To: mpi.net_at_[hidden]
> Message-ID:
> <77ef27010908031435qc4badd0ke18ac1b7c9492acc_at_[hidden]>
> Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-1"
>
> Hi,
>
> I'm trying to install MPI.NET <http://mpi.net/> from the source code under
> Linux.
>
> Frist, I donwloaded the file "mpi.net-1.0.0.tar.gz" and followed the steps
> described in README.txt.
> Unfortunately, I got some problem when running the make command.
> The "./configure" command at the top tree works without errors but "make"
> fails:
>
> $ make
> Making all in MPIUtils
> make[1]: Entering directory `/home/amenophis/mpi.net-1.0.0/MPIUtils'
> /usr/bin/ilasm2 /dll /output:MPIUtils.dll /key:./MPIUtils.snk Memory.il
> Assembling 'Memory.il' , no listing file, to dll --> 'MPIUtils.dll'
>
> Signing assembly with the specified strongname keypair
> Operation completed successfully
> make[1]: Leaving directory `/home/amenophis/mpi.net-1.0.0/MPIUtils'
> Making all in MPI
> make[1]: Entering directory `/home/amenophis/mpi.net-1.0.0/MPI'
> Makefile:19: *** missing separator (did you mean TAB instead of 8 spaces?).
> Stop.
> make[1]: Leaving directory `/home/amenophis/mpi.net-1.0.0/MPI'
> make: *** [all-recursive] Error 1
>
> Second, I downloaded the source code using Subversion.
> Again, it fails while running the autogen.sh script.
>
> $ sh autogen.sh
> --> Running aclocal
> /usr/share/aclocal/nspr.m4:8: warning: underquoted definition of
> AM_PATH_NSPR
> /usr/share/aclocal/nspr.m4:8: run info '(automake)Extending aclocal'
> /usr/share/aclocal/nspr.m4:8: or see
> http://sources.redhat.com/automake/automake.html#Extending-aclocal
> configure.ac:205: error: AC_SUBST: `MCS ILASM MONO MPIEXEC PERL
> CSHARP_FLAGS CSHARP_DEFINES MPI_HEADER
> MPI_SHARED_LIB_NAME MPI_FUNC_PREFIX' is not a valid shell variable name
> configure.ac:205: the top level
> autom4te: /usr/bin/m4 failed with exit status: 1
> aclocal: autom4te failed with exit status: 1
> *** aclocal failed
>
> I found a mailling archive (
> http://www.osl.iu.edu/MailArchives/mpi.net/2008/06/0007.php) from an user
> with the same problem, but no answer/tip/fix for it.
>
> Anyone know how successfuly compile MPI.NET <http://mpi.net/> under Linux?
> Any patchs for these related problems?
>
> Regards
> -------------- next part --------------
> HTML attachment scrubbed and removed
>
> ------------------------------
>
> Message: 2
> Date: Mon, 03 Aug 2009 22:58:47 -0400
> From: Ben Martin <benjmart_at_[hidden]>
> Subject: Re: [MPI.NET] MPI.NET compilation problems under Linux
> To: "MPI.NET Mailing List" <mpi.net_at_[hidden]>
> Message-ID: <4A77A3E7.8040305_at_[hidden]>
> Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-1; format=flowed
>
> Try the patches in these two e-mails:
>
> http://www.osl.iu.edu/MailArchives/mpi.net/2009/02/0072.php
> http://www.osl.iu.edu/MailArchives/mpi.net/2009/02/0073.php
>
> See if they do it for you.
>
> Ben Martin
> Open Systems Laboratory
>
>
> ------------------------------
>
> _______________________________________________
> mpi.net mailing list
> mpi.net_at_[hidden]
> http://www.osl.iu.edu/mailman/listinfo.cgi/mpi.net
>
>
> End of mpi.net Digest, Vol 16, Issue 2
> **************************************
>