Hi Takahiro,

 

There are lots of stars that need to be aligned to make the debugger work with managed code. 

I would check on the following:

 

1.       Are you using VS 2008 SP1?

2.       Are you able to run your managed app on the compute nodes without debugging?

3.       Did you deploy the right remote debugger?

 

If none of the above lead you to a solution, please send me an email directly and we will try to figure it out.

 

Best regards,

 

Robert

 

From: mpi.net-bounces@osl.iu.edu [mailto:mpi.net-bounces@osl.iu.edu] On Behalf Of ?? ??
Sent: Friday, February 26, 2010 5:50 AM
To: mpi.net@osl.iu.edu
Subject: [MPI.NET] Debugging MPI.NET Program in Visual Studio with C#

 

Hello.

 I did not go well though I debugged as shown in the "Debugging MPI.NET Program in Visual Studio" by Indiana Univ..
 The project was made specifying the exe file as written in the manual , and the MPI cluster debugger was set.
 However, even if the breakpoint was set, it was not possible to break temporarily because the made project was different from the project including the source code.
 Please teach how to debug it.

-- Best Regards.

-----------------------------------------------
Takahiro Someji , Senior Engineer

Hitachi Metals Ltd. Production System Lab.

  6010, Mikajiri
  Kumagaya city,Saitama pref. JAPAN
  zip: 360-0843

phone: +81-485-31-1720

fax: +81-485-33-3398
eMail: takahiro_someji@hitachi-metals.co.jp
web: http://www.hitachi-metals.co.jp
-----------------------------------------------